Empresa de cadires elevadores

Som una empresa familiar, dedicada al disseny, instal·lació, manteniment i reparacions de cadires salva escales o també conegudes per cadires puja escales o cadires elevadores.

La nostra missió és solucionar l'accessibilitat en la seva llarr mitjançant un estudi previ de l'espai, de la mena d'escala i de les seves necessitats i pressupost.

Gràcies a ser una empresa petita, podem donar un tracte personal i directa al client sense intermediaris ni comissions que encareixi el producte. Els productes vénen directament de fàbrica i per tant podem oferir un millor preu juntament amb un millor servei.

Instal·lació cadires pujaescales
Reparació cadires pujaescales

Per què escollir-nos?


Empresa Familiar

Som una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!


Tracte Personalitzat

A l'ésser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions òptimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!


Sense Intermediaris

Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!


Qualitat al millor preu

A l'ésser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.